Home

Cao onderhandelingen KLM

KLM moet dan natuurlijk geen werk gaan uitbesteden, zoals nu dreigt te gebeuren met de afhandeling van Transavia. Bijdrage werknemers. In het overleg met KLM is ook gesproken over de bijdrage van de werknemers. Daarbij stelt KLM voor dat alle werknemers afstand doen van de loonsverhogingen die in het cao-akkoord zijn afgesproken (2 x 2,5%) Start cao-onderhandelingen KLM. Donderdag 9 mei 2019 zagen vakorganisaties en KLM elkaar voor de eerste keer voor het cao-overleg. Een ochtend waarin we eigenlijk alleen een aantal procesafspraken met elkaar hebben doorgenomen. Geen inhoud, geen voorstellenbrieven, geen bespiegelingen In de cao van KLM-Grondpersoneel vind je afspraken over loon, toeslagen, werktijden, overwerk, vakantie en pensioen. Download je cao Looptijd: 1 januari 2018 tot en met 31 mei 201 De cao-onderhandelingen tussen KLM en de grondbonden zijn afgelopen vrijdag hervat. KLM streeft naar een kort onderhandelingsproces met als doel eind mei/begin juni resultaten te kunnen presenteren. KLM moet eenvoudiger, goedkoper en sneller worden

Stewardessen KLM dreigen met staking | Financieel

Onderhandelingen KLM in volle gang - FN

  1. Teleurstellende cao-onderhandelingen KLM grond. Door Redactie 19 juni 2019. Tot nog toe wil het niet erg vlotten met de onderhandelingen voor de nieuwe KLM cao. Dat komt vooral doordat KLM vindt dat er economisch gezien zwaar weer op komst is. Bovendien dalen de kosten niet meer, maar dalen de tarieven wel
  2. We zijn begonnen met de cao-onderhandelingen bij KLM. Het was voor het eerst sinds lange tijd weer een gezamenlijke onderhandeling voor 3 cao's: Grond, Cabine en Cockpit cao. We zijn begonnen met de onderhandelingen voor de nieuwe cao KLM
  3. SCHIPHOL-OOST - KLM-technici die zijn aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Luchtvaart Technici (NVLT) hebben in meerderheid tegen het KLM cao-bod gestemd. Ruim 71 procent van de stemgerechtigde NVLT-leden bij KLM heeft zijn stem uitgebracht. In totaal 57 procent van de leden wees het bod af, de overige 43 procent stemde er mee in
  4. Onderhandelingen cao KLM staan stil: eerst een eerlijke loonsverhoging. KLM blijft bij haar, wat ons betreft, te lage loonbod. Daarom onderhandelen we voor nu niet meer verder. Niet alleen wij, CNV Vakmensen, zeggen dit. Ook de andere vakbonden die aan tafel staan hierachter
  5. Luchtvaart. In de cao's Luchtvaart vind je afspraken over loon, toeslagen, werktijden, overwerk, vakantie en pensioen. Bekijk de cao's in deze sector. Corona, wat betekent het voor jou. Vind jouw bedrijf
  6. Cao-onderhandelingen KLM - VNV in moeilijke fase. KLM en de VNV hebben afgelopen vrijdag opnieuw met elkaar gesproken over een toekomstige cao voor piloten. Helaas is het overleg in een moeilijke fase beland. Zowel VNV als KLM hebben voorstellen op tafel gelegd. KLM neemt de bezwaren en wensen van haar piloten serieus
  7. Dinsdag 14 mei 2019 stuurde De Unie de cao-inzet voor de komende cao-onderhandelingen in het gronddomein. Donderdag 9 mei 2019 zijn KLM en vakorganisaties voor het eerst bij elkaar gekomen, waarbij we alleen procesafspraken zijn gemaakt

Start cao-onderhandelingen KLM - KLM Uni

De cao voor grondmedewerkers voor KLM, maar ook die voor vliegend en cabinepersoneel, is verlopen sinds 31 mei 2019. Dat betekent dat het tijd wordt voor een nieuwe cao. De onderhandelingen zijn begonnen! Openingsbod loon KLM. In het afgelopen overleg deed KLM een openingsbod. Ze bieden een cao voor 16 maanden, van 1 juni 2019 tot en met 31 oktober 2020 De huidige KLM cao-overleggen. Zoals je weet, zijn de cao-onderhandelingen bij KLM vastgelopen. Voor nieuwe cao-overleggen is er nog niks afgesproken, maar onze wens is dat deze zeker worden voortgezet in 2019. De gepland KLM-overleggen, vind je in onze agenda. Ben je ingeschreven bij KLM Unie CNV - Update cao-onderhandelingen KLM - 08 juni 2018. Vorige week donderdag en vrijdag is er zeer intensief onderhandeld over een nieuwe KLM-cao voor grondmedewerkers. Helaas leidde het niet tot een akkoord, al zijn er wel stappen vooruit gezet Akkoord cao KLM. Update 21 november 2019: Inmiddels zijn alle partijen het eens over de nieuwe cao KLM grondpersoneel. Dit betekent dat je binnenkort al van de afspraken gaat profiteren. Denk bijvoorbeeld aan de loonsverhoging die per 1 september afgesproken is: 2% Dinsdag 18 juni bespraken we de voorstellenbrief van KLM voor de cao-periode 2019 - 2020. Hierin blikt KLM terug naar een periode van transformatie en kijken ze uit naar een dynamische toekomst. Zo stelt KLM, dat na een periode van hard werken aan de missie uit 2014, ook in de toekomst investeringen in de klant en medewerkers belangrijk blijven

Reactie KLM stand van zaken cao-onderhandelingen cabinepersoneel. KLM heeft eerder deze week een poging gedaan om met de VNC en FNV Cabine gezamenlijk tot overeenstemming te komen, waarbij we hebben laten weten dat met dit voorstel het voor KLM mogelijk is om de -1 CA volledig terug te draaien per 1 oktober 2017 KLM Cityhopper is een dochteronderneming van KLM. In maart 2020 werden de onderhandelingen vanwege de coronacrisis stilgelegd en eind 2020 zijn de gesprekken hervat

Cao KLM-Grondpersoneel - FN

KLM schrapt tien Europese vluchten om werkonderbreking

DRIEBERGEN - Vakbonden de Unie, VHKP, NVLT en CNV, die namens een deel van het personeel cao-onderhandelingen voeren met KLM, melden dat de onderhandelingen tot een nieuw hoogtepunt zijn gekomen. Er is een voorstel waarin de bonden willen meewerken aan productiviteitsmaatregelen en verlagen van de kosten om KLM de gelegenheid te geven weer een winstgevende luchtvaartmaatschappij te worden CNV klaar voor stevige cao-onderhandelingen KLM. 01 februari 2018. CNV Vakmensen heeft zijn voorstellen voor een nieuwe cao voor de grondmedewerkers van KLM ingediend bij de directie. Wat CNV wil bereiken in deze nieuwe cao, op basis van jullie uitgebreide inbreng,.

Er wordt weer hevig gespeculeerd over de door- stroom; ook wij vangen regelmatig 'geruchten' over dit onderwerp op. Vooralsnog heeft KLM nog niets officieel losgelaten, maar bij Werving & Selectie gaat het gerucht dat KLM voor het zomerseizoen 2013 zo'n 600 extra CA's nodig heeft. Ook de KLM-crew spreekt van krapte op de werkvloer Dit laatste element is waar de CAO onderhandelingen over gaan. De voorstellen van KLM moeten leiden tot meer productieve uren per medewerker zodat daarmee de unitkosten naar beneden gaan. Voor een deel zal dat bereikt kunnen worden door bestaande CAO afspraken tot op de komma uit te gaan voeren In de onderhandelingen over nieuwe cao's is in juni een inhaalslag gemaakt. Volgens AWVN, de belangrijkste arbeidsvoorwaarden­adviseur van werkgevers in Nederland, zijn er 38 cao-akkoorden tot. KLM CAO Onderhandelingen. purser 31-10-2012 18:05 @ Chippie. Wat n ongelooflijk domme reacties hier van jou. Vraag me in alle serieusheid af of jij wel als cabinecrew vliegt VNC zegt overal nee tegen beweer jij Vind je dat gek? Heb jij liever dat er 22. KLM CAO Onderhandelingen. Chippie 02-11-2012 09:17. Goedemorgen Purser, FYI, dit jaar heb ik mijn 25-jarige jublileum gevierd, dus denk wel dat ik enig recht van spreken heb. Ook ben ik tot een jaar.

De VKP had eerder aan KLM gevraagd om cijfers en een toelichting te leveren over 2015, 2016 en 2017 om hiermee inzicht te krijgen in de door de drie domeinen (cockpit, cabine en grond) geleverde bezuinigingen. De VKP acht deze informatie noodzakelijk om een transparante start van de cao onderhandelingen mogelijk te maken CAO KLM Grondpersoneel met nieuws en downloads van CAO-teksten. Nieuws. 01-10-19 Onderhandelingsresultaat CAO KLM Grondpersoneel 2019-2022. 28-09-18 Verbeterd Akkoord CAO KLM Grondpersoneel 2018-2019. 25-06-18 Akkoord CAO KLM Grondpersoneel 2018-2019. 04-05-17 Wijziging tekst CAO KLM Grondpersoneel 2016-2017 Cao-onderhandelingen KLM grondpersoneel wil nog niet vlotten 20-06-2019 10:42 | Arbeidsvoorwaarden | auteur Redactie Dat komt, volgens FNV Luchtvaart, vooral doordat KLM vindt dat er economisch.

CAO onderhandelingen; KLM voorstel ter bespreking ledenvergadering CAO onderhandelingen Waar staan we: Na een intensieve week van onderhandelingen en tegen de achtergrond van een moeilijke periode in het bedrijf met talloze reorganisaties, kerosine meevallers en een grillige luchtvaartmarkt, ligt er een integraa CAO KLM Vliegers 2019-2022 (12-05-20) CAO KLM Vliegers 2018-2019 (01-10-18) CAO KLM Vliegers Pensioenregeling 2016-2020 (12-12-17) CAO KLM Vliegers 2016-2020 Pensioenregeling (06-10-17) CAO KLM Vliegers 2016-2020 (20-12-16) Protocol Uitwerking Compensatieregeling CAO KLM Vliegers 2016-2020; CAO KLM Vliegers 2015-2017 (18-05-16) CAO KLM Vliegers. Cao-onderhandelingen KLM. FNV eist dat KLM maatregel inslikt 25 september 2016 Lees verder over FNV eist dat KLM maatregel inslikt ; AMSTELVEEN - FNV Cabine eist dat KLM terugkomt op zijn besluit minder bemanning in te zetten op lange vluchten

KLM en FNV waren al geruime tijd in onderhandeling over een nieuwe cao voor de 14.500 man grondpersoneel. Die klaagden over de werkdruk, het fysiek zware werk en het loon KLM bereikt toch akkoord in cao-onderhandelingen. 8 juli 2015 Reageer. Eerder leek een akkoord nog ver weg weg, maar KLM en pilotenvakbond VNV hebben toch overeenstemming bereikt over een cao. Het akkoord is met terugwerkende kracht per 1 januari 2015 van kracht en heeft een looptijd van drie jaar In de cao-onderhandelingen tussen vliegmaatschappij KLM en het cabinepersoneel heeft een pauze van drie weken in de gesprekken de druk enigszins van de ketel gehaald. Het volgende gesprek is pas op 18 mei, zegt de Vakbond van Nederlands Cabinepersoneel (VNC). Ook de piloten onderhandelen voorlopig niet KLM bereikt resultaat in cao-onderhandelingen met bonden. Redactie 01/10/2019. Leestijd: 1 minuut. KLM hoofdkantoor in Amstelveen ©MartinD KLM heeft met alle zeven vakbonden overeenstemming bereikt over een nieuwe cao. De bonden gaan de resultaten nu voorleggen aan hun leden, die moeten nog wel instemmen CAO onderhandelingen KLM in teken van Perform 2020 en groei. Redactie 2 mei 2016 Berichten. Amstelveen, 2 mei 2016 - De cao voor grondpersoneel loopt af op 1 juli 2016. De cao-onderhandelingen tussen KLM en de grondbonden zijn afgelopen vrijdag hervat

Pittige Cao onderhandelingen KLM. Gisteren zijn de bonden en KLM na twee dagen van pittige cao onderhandelingen uit elkaar gegaan zonder resultaat. Zoals bekend wil het bedrijf zo'n slordige 60 miljoen euro bezuinigen op Inflight Services, onder meer door te gaan snijden in de WRR van ons cabinepersoneel KLM hervat CAO-onderhandelingen — Luchtvaart. 12/03/2015. KLM gaat vandaag opnieuw om de tafel zitten met de vakbonden van het vliegend personeel voor een nieuwe CAO. De inzet is een productiviteitsverhoging van 4 procent, zodat de arbeidskosten met 10 procent afnemen,. Volgens KLM is de bewegingsruimte beperkt. Normaal knok je bij cao-onderhandelingen een beetje over hoeveel erbij komt, zegt KLM-onderhandelaar Kim Bruggeman, maar dat past niet bij de. Zoals wellicht bekend zijn de cao onderhandelingen met KLC onlangs hervat en er is een goede herstart gemaakt. Tekstvoorstellen gaan op dit moment over en weer, maar tegelijkertijd zijn onderwerpen als looptijd, loon en winstdelingsregeling punten waar nog geen concreet voorstel voor is vanuit KLC. Dit heeft er mee te maken dat zij in zekere zin afhankelijk zijn van hetgeen er bij KLM Cabine. Foto: KLM Cityhopper. Mogelijke staking bij KLM door onderbreken CAO onderhandelingen. Er dreigt een mogelijke staking aan te komen bij KLM. De CAO onderhandelingen tussen KLM en de vakbonden zijn namelijk vastgelopen. De vertegenwoordiging van de piloten, het cabinepersoneel en het grondpersoneel hebben zich teruggetrokken van de onderhandelingen

KLM ergert zich aan houding van vakbonden bij cao-onderhandelingen. 21-08-2019 om 10:48 door ANP. Print. KLM had de bonden daarop aangeboden om op 26 augustus over een verbeterd cao-voorstel. KLM en bonden zijn overeengekomen de cao-onderhandelingen op te schorten tot april 2012. De partijen hebben afgesproken om het komend halfjaar te gebruiken om te praten over 'de structureel gewijzigde economische context in de burgerluchtvaart en consequenties daarvan voor KLM', meldt de luchtvaartmaatschappij Dit ging breder dan cao-onderhandelingen die in de krant kwamen, waarbij je met de koppen tegenover elkaar staat. Het ging ook over het stimuleren van talentmanagement, leiderschap en diversiteit. Sinds 1 maart is Aart Slagt de nieuwe CIO van KLM, de Executive Vice-President Information Services & CIO, zoals de formele titel luidt Nieuws 'KLM dreigt met ontslagen tijdens CAO-onderhandelingen' Bram van Dijk vrijdag 19 december 2014, 13:53 Update: vrijdag 19 december 2014, 14:4 werkgevers hebben namelijk in veel gevallen, voornamelijk in cao-onderhandelingen, de overhand. KLM-piloten stemden bijvoorbeeld in met een cao-akkoord waarin allerlei versoberingen zijn geregeld, zoals een verhoging van de pensioenleeftijd, drie jaar geen loonsverhoging en het harder moeten werken. Volgens pilotenvakbond VNV is deze collectiev

cao-onderhandelingen KLM in teken van Perform 2020 en groe

KLM heeft met de vakbonden een onderhandelingsresultaat bereikt voor het grond- en cabinepersoneel en de piloten. Of het tot een cao-akkoord komt, zal de komende weken duidelijk moeten worden. De. Werkgevers merken inhaalslag in cao-onderhandelingen. De Europese Commissie keurt de staatssteun van 3,4 miljard euro aan KLM in verband met de coronacrisis opnieuw goed,.

Cao-onderhandelingen van start! Cao-onderhandelingen van start! 10 mei 2019. Onze huidige cao heeft een looptijd tot 1 juni as.. Op 9 mei jl. vond De gezamenlijke bonden hebben, voorafgaand aan de cao-onderhandelingen, KLM laten weten op korte termijn per domein tot een akkoord te willen komen op drie onderdelen KLM en de VNV hebben afgelopen vrijdag opnieuw met elkaar gesproken over een toekomstige cao voor piloten. Helaas is het overleg in een moeilijke fase beland. Zowel VNV als KLM hebben voorstellen op tafel gelegd. KLM neemt de bezwaren en wensen van h. Bij KLM zullen ook de negatieve effecten voor personeelsstakingen het resultaat hebben gedrukt. Cao-onderhandelingen. Grondpersoneel en medewerkers van de catering van KLM legden in september een aantal keren het werk neer in hun roep om betere arbeidsvoorwaarden. Nog altijd is het KLM niet gelukt om de cao-onderhandelingen af te ronden Cao-onderhandelingen. De FNV wil dat KLM de onderbezetting aanpakt, meer vaste krachten aanneemt, zorgt voor voldoende pauzes en betere afspraken maakt met uitzendbureaus over roosters Op 1 en 2 augustus zijn KLM, FNV Cabine en VNC bijeen geweest voor cao-onderhandelingen. Het waren de 13e en 14e dag van een lange reeks van formele overleggen, waaraan al een serie van verkennende..

Cao-onderhandelingen. Grondpersoneel en medewerkers van de catering van KLM legden in september een aantal keren het werk neer in hun roep om betere arbeidsvoorwaarden. Nog altijd is het KLM niet gelukt om de cao-onderhandelingen af te ronden. Op maandag liep een ultimatum af van FNV Cabine,. De Cao-onderhandelingen zijn al een hele tijd bezig en er was door de vakbonden een ultimatum gesteld aan KLM. Zij moesten voor vrijdag 30 september over de brug komen met een redelijke deal, maar dit heeft KLM niet gedaan. Vervolgens kwamen hier 2 stakingen uit die meer dan 50 vluchten hebben weten te cancelen. Vakbonde DRIEBERGEN - Vakbonden de Unie, VHKP, NVLT en CNV, die namens een deel van het personeel cao-onderhandelingen voeren met KLM, melden dat de onderhandelingen tot een nieuw hoogtepunt zijn gekomen. Er is een voorstel waarin de bonden willen meewerken aan productiviteitsmaatregelen en verlagen van de kosten om KLM de gelegenheid te geven weer een winstgevende luchtvaartmaatschappij te worden. AMSTELVEEN (AFN) - Nieuwe stakingen bij KLM en daarmee overlast voor reizigers, zijn voorlopig van de baan. De luchtvaartmaatschappij heeft een onderhandelingsresultaat bereikt met de vakbonden

Teleurstellende cao-onderhandelingen KLM grond - FN

Vakbond FNV Bondgenoten vreest dat KLM er hard in zal gaan bij de komende cao-onderhandelingen. Het vertrek van topman Camiel Eurlings toont aan da.. Werkgevers merken 'inhaalslag' in onderhandelingen: 38 cao's afgesloten in juni. Afbeelding: Hollandse Hoogte / Anton Kappers. In de onderhandelingen over nieuwe cao's is in juni een inhaalslag gemaakt. Volgens AWVN, de belangrijkste arbeidsvoorwaarden­adviseur van werkgevers in Nederland, zijn er 38 cao-akkoorden tot stand gekomen

Cao-onderhandelingen KLM zijn begonnen - FN

Cao-onderhandelingen KLM Luchtvaartnieuw

Dat zei een woordvoerder van KLM maandagochtend naar aanleiding van een bericht in De Telegraaf. De krant schreef dat KLM van plan is om 3000 banen te schrappen. Daarbij zouden geen gedwongen ontslagen vallen. Zaterdag werden de cao-onderhandelingen tussen KLM en de vakbonden opnieuw afgebroken PARIJS (AFN) - De Franse luchtvaartmaatschappij Air France wil opnieuw met de vakbonden om tafel om tot een meerjarig cao-akkoord te komen. Dat zou moeten lopen tot en met 2021. Air France zegt zo.

Het grondpersoneel van KLM gaat woensdag opnieuw staken. Tussen 13.00 uur en 17.00 leggen zij het werk neer, om hun vraag om loonsverhoging in de cao-onderhandelingen kracht bij te zetten. Het is. Cao-overleg. KLM deed de zeven vakbonden de afgelopen dagen een handreiking om weer terug te keren aan de onderhandelingstafels voor drie nieuwe cao's. Vijf van de zeven bonden willen volgens de airline terugkeren aan tafel. CNV geeft het overleg nog een laatste kans, maar stelt tegelijkertijd duidelijke eisen De cao voor KLM-grondpersoneel loopt af op 1 juli 2016. De cao-onderhandelingen tussen KLM en de grondbonden zijn afgelopen vrijdag hervat. KLM streeft naar een kort onderhandelingsproces met als doel eind mei/begin juni resultaten te kunnen presenteren, zo zegt het bedrijf in een persbericht

Onderhandelingen cao KLM staan stil: eerst een eerlijke

De Vereniging van Nederlandse Verkeersvliegers (VNV) legt een bom onder de voorgenomen loonkortingen bij luchtvaartbedrijf KLM. Als de wens een cao van vijf jaar is, wat extreem lang is en het. FNV Luchtvaart niet tevreden over eindbod KLM in cao-onderhandelingen. 12 januari 2018, 10.15 uur · Aangepast 17 januari 2018, 17.05 uur · Foto: ANP/Remko de Waa Cao-onderhandelingen KLM grondpersoneel wil nog niet vlotten. 20-06-2019 | Arbeidsvoorwaarden. Ook CNV Vakmensen akkoord met nieuw cao-resultaat voor grondpersoneel KLM. 28-09-2018.

Luchtvaart - FN

KLM is met 33.000 werknemers een van de grootste private werkgevers van Nederland. De cao-onderhandelingen begonnen in mei, onder leiding van een onafhankelijk voorzitter Op 11 juli jl. zijn de cao-onderhandelingen met KLM door de gezamenlijke bonden beëindigd. Hoewel KLM tijdens het overleg meer dan eens heeft aangegeven nog geen eindbod te hebben gedaan (wat betreft loon), is er vanaf het moment dat KLM met haar eerste loonbod kwam geen noemenswaardige beweging gemaakt

Cao-onderhandelingen KLM - VNV in moeilijke fas

AMSTELVEEN - De vakbonden en KLM hebben in de nacht van donderdag op vrijdag een akkoord bereikt over een nieuwe cao voor grondpersoneel. Dat maakte CNV Vakmensen bekend. Het CNV heeft. Cao-onderhandelingen. KLM wil bij de grote vrachtafdeling, de bagagekelder en op het platform van Schiphol de vaste krachten in de lagere uitvoerende functies vervangen door uitzendkrachten. John Versleijen Stuur een e-mail 3 mei 2016 13:54. Twitter Facebook LinkedIn Bonden roepen op tot staking cabinepersoneel KLM uit onvrede over cao-onderhandelingen. Vakbond VNC roept het cabinepersoneel van KLM op vrijdag zijn werk neer te leggen. De organisatie wil zo. Voorstel KLM KLM deed de bonden vorige week een nieuw loonvoorstel, waarbij alle werknemers in drie jaar tijd een salarisverhoging van 6 procent krijgen. De luchtvaartmaatschappij hoopte daarmee de vastgelopen cao-onderhandelingen weer vlot te trekken

Cabinepersoneel KLM gaat dag staken 'vanwege hoge werkdruk

Cao-update - KLM Uni

Acties onder KLM-personeel lijken stap dichterbij na vastlopen cao-onderhandelingen. 11 juli 2019, 20.56 uur · Foto: KLM Cao-onderhandelingen worden spannender Op 7, 8 en 9 juni zijn KLM en de bonden op Texel bijeengekomen voor het hervatten van de cao-onderhandelingen. Na een onrustige periode is het streven om met alle partijen tot gebalanceerde cao-afspraken te komen CAO onderhandelingen, dag 3. 25 april 2018. Op 24 april kwamen de werknemersorganisaties (VKP, NVLT, FNV, CNV en Unie) en KLM bij elkaar voor dag 3 van de cao-onderhandelingen. Na een toelichting van een deskundige van de AWVN (Algemene Werkgeversvereniging Nederland).

Cao-onderhandelingen KLM - VNV in moeilijke fase. KLM en de VNV hebben afgelopen vrijdag opnieuw met elkaar gesproken over een toekomstige cao voor piloten. Helaas is het overleg in een moeilijke fase beland. Zowel VNV als KLM hebben voorstellen op tafel gelegd Op vrijdag 12 mei jl. zijn de cao-onderhandelingen voor KLM Cabine in Zeist voorzichtig van start gegaan. Door middel van verkennende gesprekken is op constructieve wijze een begin gemaakt, met als doel uiteindelijk te komen tot een nieuwe cao die kan rekenen op gedragenheid bij alle partijen

Or KLM neemt afstand van bonusdiscussie – Wel

Loonsverhoging KLM (nog) niet genoeg - Onderhandelingen

KLM schrapt woensdag preventief twaalf Europese retourvluchten omdat het grondpersoneel van de luchtvaartmaatschappij actie voert. Zij leggen tussen 13.00 en 17.00 uur het werk neer vanwege een. Werkgevers merken inhaalslag in cao-onderhandelingen. AMSTERDAM (ANP) - In de onderhandelingen over nieuwe cao's is in juni een inhaalslag gemaakt. Volgens AWVN, de belangrijkste arbeidsvoorwaarden­adviseur van werkgevers in Nederland, zijn er 38 cao-akkoorden tot stand gekomen. Dat zijn er meer dan in de voorgaande maanden en ook meer dan in. SCHIPHOL-OOST - De KLM kan gedurende het komende zomerseizoen mogelijk over te weinig cabinepersoneelsleden beschikken. Dat meldt woordvoerster Ingrid Brama van de grootste cabinebond VNC, desgevraagd aan dit medium. De onderbezetting dreigt doordat KLM eind november besloot dat er met onmiddellijke ingang geen nieuw cabinepersoneel mag worden aangenomen. - vnc, klm De leden vinden met name het loonbod van KLM te laag. Na het cao-akkoord van dinsdag verliet de vakbond de onderhandelingstafel al met een gemengd gevoel Volgens KLM zou alles in evenwicht zijn. De VKP is daarvan niet overtuigd en stelt voor de cijfers, zowel die over het verleden als een doorrekening naar de toekomst, door een derde te laten controleren. Op 20 en 21 juni worden de cao-onderhandelingen voortgezet. Terug naar databan

Geen verlengde of nieuwe cao: wat nu? - KLM Uni

Grondpersoneel van KLM legde eerder deze maand het werk al twee keer stil uit onvrede over de vastgelopen cao-onderhandelingen. Beeld ANP. De actie wordt twee dagen van tevoren kenbaar gemaakt Cao onderhandelingen grondpersoneel KLM. De cao voor KLM-grondpersoneel loopt af op 1 juli 2016. De cao-onderhandelingen tussen KLM en de grondbonden zijn afgelopen vrijdag hervat. Eind mei of begin juni moet er een nieu

Klm Dieetwensen DoorgevenAir France-KLM: groeien maar zwaar bezuinigenOvereenstemming over inzet verkenner bij impasse caoDüsseldorf Airport – Vliegtuig Volgen met Vliegtuig Radar 24